Privat coaching

Hvorfor bruge en coach?

Hvor tit giver du dig selv tid til at tænke på dig selv og vurdere, om dit liv er, som du vil have det, eller om der er ønsker eller behov, du endnu ikke har fået dækket? Eller noget du ønsker at forandre, men som du ikke lige har haft tid til at finde en løsning på?

Coaching kan hjælpe dig til at give dig og dit liv en ”tilstandsrapport”, der får dig til at reflektere, prioritere og leve det liv, du ønsker.

Begrænsninger

De fleste er gode til at finde begrænsningerne: Alt det, vi ikke når + alt det, vi ikke kan. Men når det kommer til mulighederne, går vi derimod ofte i stå! Coaching kan hjælpe dig til at åbne op, få sat ord på og få et mere klart overblik, der gr det lettere at prioritere og forandre det, man eventuelt ønsker at forandre.

Find din coach

Når du vælger at blive coachet, så brug lidt tid til at finde den rigtige. Det er vigtigt at du kan have tillid til din coach – ellers får du ikke åbnet op, og dermed får du ikke skabt de forandringer, du ønsker.

Derfor kan du vælge at komme til en uforpligtende samtale, hvor formålet er, at du skal finde ud af om du kan have tillid til mig. Samtalen er gratis og varer op til en halv time. I denne samtale er der ingen coaching, kun samtale og svar på dine spørgsmål, og vi kan aftale hvordan du evt. kunne tænke dig dine coaching samtaler forløb, og hvordan du kan bruge mit minut coaching kort.

Hvad er et “minut coaching” kort?

I stedet for de traditionelle 50 minutter, kan du vælge af bruge fx 30 minutter af dit samlede klippekort tidsforbrug – eller du kan vælge at bruge 1,5 time, hvis der er noget, du ønsker at arbejde dubere med. Derfor er længden af din samtale, noget vi aftaler fra gang til gang.

Det giver dig en mulighed for i højere grad at kunne tage fat på en enkelt problematik og måske have flere, men kortere sessioner. Eller det modsatte. Hør mere om mulighederne til vores uforpligtende samtale.

Hvor tit skal man gå til coaching?

Det kommer an på hvilken problematik, du kommer med. Men hos mig er der ingen automatik med at ”vi finder en tid i næste uge”, for du får nogle opgaver, der relaterer sig til din situation, og først når de er løst, taler vi sammen igen. Derfor ser jeg coaching som hjælp til selvhjælp, hvor vi går frem i det tempo, der passer dig – nogle tager syvmile skridt og andre tager mindre skridt. Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert – kun for den enkelte.

Hvis du har fået lyst til at tale med mig, så ring 26 13 53 75 og lad os aftale en uforpligtende samtale. 

 

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)