Håbets Kraft

Foredraget Håbets Kraft er baseret på bogen af samme navn. Foredraget giver inspiration og værktøjer til at styrke vore bevidsthed og fokus på, hvilke tanker vi har, og om de støtter os, samt om hvordan vi kan ændre dem, hvis de ikke gør.

Foredraget inddrager resultater og viden fra såvel videnskabens verden som fra den spirituelle og sætter særligt fokus på, hvordan vi kan bruge de skjulte kræfter, der er i følelserne – særligt håbet.

Håb er en gave, du giver til dig selv, fordi håb er en følelse, som kan forstærke vores evne til at få øje på de muligheder, der rent faktisk er for at løse et givent problem, hvor bekymringer og frygt nærmest virker som at give hjernen skyklapper på. Man ser ingen løsninger.

Tanker er ikke toldfri

Tanker sætter gang i en proces i vores krop, der er enten positiv eller negativ. Derfor er tanker ikke toldfri, for de skaber det miljø dine celler skal leve i, og det er dit indre miljø, der afgør hvordan du har det- fysisk og mentalt.

I foredraget er der eksempler på, hvordan vi kan rense ud og slippe bekymringer og i stedet træne os selv i at have tanker der støtter os.

Bogen har fået en flot lektørudtalelse, som kan læses her:

Håbetskraft_Lektør14092017

Foredraget varer to timer, og der er mulighed for at stille spørgsmål både undervejs i foredraget som i den efterfølgende spørgetid. Ring 2613 5375 og hør nærmere.

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)