Med hjernen i gips

“Det var en meget svær tid. Jeg var så træt, så træt. jeg kunne ikke overskue noget, og ting, jeg tidligere havde gjort uden at tænke nærmere over det, var pludselig uoverkommelige opgaver”. Et citat om min egen oplevelse af at være syg med en depression fra min bog Med Små Skridt – en håndbog om depression og stress. Bogen, med dens interview med 12 vidt forskellige mennesker, samt interviews med professor Poul Videbech, der også skrev forordet og speciallæge og stress forsker Bo Netterstrøm danner baggrund for indholdet i dette foredrag.

Foredraget bærer præg af at Inge Madsen selv har været syg, men også af at hun siden har søgt at finde metoder og teknikker der kan hjælpe den enkelte til at genfinde balancen og den indre ro.

Selvom de fleste tror at stress og depression kommer som lyn fra en klar himmel er sandheden en anden. det bygges op over en lang periode og har mange forskellige triggere.

Dette foredrag handler om stress og depression tur/retur.

Foruden at formidle metoder til at skabe ro i kroppen og metoder til at arbejde sig til en bedre mental balance, indeholder foredraget også  10 forslag til, hvor man kan sætte ind for at få det bedre og/eller undgå at blive stresset.

Om foredragsholderen:

Inge Madsen oplevede selv depression i 2003 og skrev efterfølgende bogen ”Med Små Skridt – en håndbog om depression og stress”. Bogen, der har forord af professor Poul Videbech, blev udgivet blev udgivet første gang i 2009. Inge Madsen har netop udgivet en cd med seks forskellige visualiseringsøvelser mod stress og depression.

I 2017 udkom Inge Madsens 2. bog Håbets kraft.

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)