Kategoriarkiv: foredrag

Med hjernen i gips

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)

Mange mennesker har en travl hverdag, tiden er knap, og der er meget, vi gerne vil.

Ofte går det så stærkt, at vi oplever søvnproblemer, hjertebanken eller åndedrætsbesvær. De fleste af os tænker bare, ”det nok går over igen” – og det gør det som regel, hvis der også er gode perioder med ro.

Men udebliver roen og symptomerne fortsætter har vi en tendens til at tænke: ”Jeg skal bare lige … ”,  og fortsætter. Kroppens signaler er ikke nok til, at vi stopper op, eelv om de måske endda forværres. Og pludselig er det for sent. Vi ender i stedet for som ”udbrændte” eller ”går ned med stress eller en depression.”

Dette foredrag handler om stress og depression tur/retur.

Foredraget er inspirerende og med eksempler fra Inge Madsens bog ”Med små skridt” og fra hendes arbejde som coach. Foredraget indeholder bl.a. 10 forslag til, hvor man kan sætte ind for at få det bedre og/eller undgå at blive stresset.

Om foredragsholderen:

Inge Madsen oplevede selv depression i 2003 og skrev efterfølgende bogen ”Med Små Skridt – en håndbog om depression og stress”. Bogen, der har forord af professor Poul Videbech, blev udgivet blev udgivet første gang i 2009. Inge Madsen har netop udgivet endnu en bog Håbets Kraft, der handler om hvordan vi med enkle metoder kan slippe frygt og bekymringer og erstatte dem med håb. tidligere har Inge Madsen desuden udgivet en cd med  visualiseringsøvelser.