Coaching & samtaler

Hvad er coaching?

Hos mig er coaching et redskab du kan bruge til at skabe overblik og finde din videre vej gennem livet – i harmoni med dig selv og dine omgivelser.

Måske er du er ked af det, ensom, forvirret, frustreret, chokeret eller måske endda stresset.

Når du oplever at “sidde fast i dine egne tanker”, og har følelsen af at du ikke kan komme videre. At du tænker de samme ting igen og igen – uden at kunne finde løsninger eller skabe dig overblik eller uden kunne slippe tanken – eller tankemylderet. Så kan en samtale med mig være det, der gør, at du får øje på “lyset for enden af tunellen”. At du finder din vej til at navigere igennem det, du frygtede eller ikke vidste, hvordan du skulle komme igennem.

Hvorfor bruge en coach?

Hvor tit giver du dig selv tid til at tænke på dig selv og vurdere, om dit liv – i store træk – er, som du vil have det? Eller reflektere over, hvad du kan gøre for at justere kursen på dit liv?

Coaching kan hjælpe dig til at give dig og dit liv en ”tilstandsrapport”, der hjælper dig til at reflektere, prioritere og skabe mere glæde i hverdagen, for dig selv og for andre.

Coaching hjælper dig med andre ord til at at skabe en indre bæredygtighed, der sætter dig i stand til at nyde livet og dem, du omgiver dig med.

Har du lyst til at stille mig nogle spørgsmål?

Ring 26 13 53 75 og lad os aftale en uforpligtende samtale. 

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)