Håbets Kraft

Udkommer 4. september 2017 Inspiration og metoder til at lade håbet fylde mere i hverdagen, fordi tanker IKKE er toldfri.

Håbets Kraft giver inspiration og metoder til at lade håbet fylde mere i vores hverdag. Den viser, hvordan vi kan fokusere på det, vi ønsker, i stedet for det, vi frygter. Bogen inddrager såvel resultater og viden fra videnskabens verden som fra den spirituelle.

Håbets Kraft giver indsigt på en uhøjtidelig måde og er samtidig let læselig, og så får du en række særdeles enkle og effektive metoder til at få det bedste ud af dine tanker – og af dit liv.

Bogen er opdelt i 6 afsnit. Første afsnit fortæller om mine egne erfaringer med at arbejde med forandringer. Del 2 sætter fokus på tanker og følelser, og beviser bl.a. at tanker ikke er toldfri. Del 3 viser, hvordan dine tanker giver dig dit liv – lidt chokerende, men et faktum. Del 4 fokuserer på hvor vi finder lykken og hvad vi kan gøre for at skabe en hverdag i balance. I 5. del sættes det spirituelle univers i spil, for hvad kan det betyde for vores mindset – og hvad siger videnskaben til det? Øvelsesafsnittet udgør 6. del, og her finder du både utrolig enkle og effektive værktøjer samt metoder, der kræver lidt mere af dig.

Jeg har arbejdet med selvudvikling i mange år, og det er min erfaring fra mig selv og fra de kurser og workshops, jeg har holdt, at når jeg præsenterer et enkelt og effektivt værktøj, så bliver det brugt. Og min erfaring viser, at selv når kursister siger: Det kan da ikke gøre den store forskel med så lidt, så vender de tilbage og fortæller, at det gør det rent faktisk.

Så fat mod: Du skal ikke nødvendigvis til at forandre hele dit liv, for at skabe en positiv forandring, måske er det nok bare justere på en enkelt vane.

Når vi først har opdager, hvilken effekt det enkle værktøj har, får mange lyst til at arbejde videre også med mere komplicerede øvelser for at få endnu bedre resultater. Men faktum er, at laver du en enkel og effektiv øvelse hver dag, er det bedre, end at du kender til super komplekse og endnu mere effektive metoder, som du desværre ikke har tid til at dyrke særligt ofte.

Derfor lægger jeg også stor vægt på at finde de øvelser, der er lette at lære og udøve, og som ofte kan udøves på forholdsvis få minutter. Gør man det til en vane hver dag,  skaber det en stor forandring hos den enkelte.

Håbets Kraft 296 sider pris kr. 250,- ekskl. forsendelse.

Bestilling via mail eller sms. Betaling via MobilePay.

Lektør udtalelse:

Håbetskraft_Lektør14092017

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)