Inge Madsen

Når det blæser, bygger nogle mennesker læhegn,
mens andre bygger vindmøller.

Et kinesisk ordsprog, jeg har gjort til mit eget. For nok kan vi ikke altid vælge, hvad der sker i livet, men vi kan vi vælge, hvordan vi vil tackle det, der sker.

Det betyder, at vi tager ansvar for vores eget liv og bruger tid på at finde ud af, hvad der er vores værdier, og hvad vi vil have ud af livet. Når vi gør det, lever vi livet.

Når vi – mere eller mindre bevidst – lader andre mennesker eller begivenheder styre vores liv, kæmper vi for at overleve. Vi lever ikke livet, vi lader andre bestemme, hvad vores liv skal indeholde. Det skaber en ubalance.

Egoisme?

Nej, det er bestemt ikke egoistisk at vide, hvad der er ens værdier og beslutte, hvor man vil hen eller hvad man gerne vil have i livet. For at blive i billedsproget kan man jo sige, at det er svært at finde den den bedste vej, hvis man ikke ved, hvor man vil hen!

Vi er ikke “en øde ø”. Vi er hver især en del af et fællesskab, som både er livsvigtigt for os og samtidig det, der øger vores livsglæde og formål her i livet. Derfor vil vi træffe beslutninger om vores eget liv, der også rummer de værdier, vi har.

Hvad sker der, når vi bliver mere bevidste om vores liv, vores værdier, vores hverdag og hvad vi vil?

Når vi ændrer vores tanker og adfærd, ændrer vi vores liv!

Det er der utallige beviser på. Jeg er bare én af dem. Som coach er det min mission at hjælpe dig til at finde ud af, hvad du evt. kan ændre for at skabe de forandringer, du ønsker.

Mit livs største udfordring var at blive syg af depression tilbage i 2003. At “tage imod udfordringen” og skridt for skridt at bevæge mig i retning af det, jeg ville, i stedet for at gå den vej, jeg ikke ville, er et af mit livs største sejre.

Det har også fået mig til at indse, at det, at være på vej mod det, man ønsker, er at opfylde en del af målet.  Dét at vide, at man er i proces. Derfor er det vigtigt at nyde hver øjeblik – hvert skridt på vejen. Også de små! For hvert skridt i den rigtige retning er en lille sejr!

Min proces fylder mig også med taknemmelighed: Når jeg kigger mig over skulderen og ser på mig selv fra dengang og til i dag. Jeg er et af de mange beviser på, at vi kan ændre vores liv, hvis vi ændrer vore tanker.

Derfor kan jeg også tillade mig at sige, at jeg ved, hvordan man kan vende den negative spiral og vende svaghed til styrke.  Jeg har gjort det for mig selv, og efterfølgende for mange af de mennesker, jeg har arbejdet med.

Min bog Med Små Skridt er min ”master degree”, som et venligt menneske på min vej sagde til mig. Min cd med visualiseringsøvelser er et godt redskab og med bl.a. NLP og EFT i bagagen, samt min nyeste bog Håbets kraft, er jeg klar til at hjælpe dig – til at hjælpe dig selv.

Derfor er mit motto: Fra tanke og handling til forvandling.

I 2012 afsluttede jeg et 1-årigt forsøg med en gruppe depressive. Forsøget gav fantastisk flotte resultater jvf. psykolog Johanne Bratbo, der fulgte projektetpå sidelinjen. Efterfølgende har jeg gennemført et lignende projekt for Jobcenter Hillerød (med lige så fantastiske resultater).

Resumé af CV for Inge Madsen, coach, formidler og forfatter 

Certificeret NLP Master Practitioner & Coach
Certificeret EFT Practitioner  (level 1, 2 og 3)
Certificeret i Silva Metoden
Certificeret i Extended DISC Person Analyse og Makkerpar Analyse

Jeg har arbejdet som underviser, kursusleder og coach siden 2004, og startede som selvstændig i 2009.

Frivillig coach i FrivilligCenter Helsinge siden 2009

Tidligere: HD(A) og jobs som projektleder, produktchef, marktingchef hhv. i reklamebranchen, i dagligvarebranchen og i mediebranchen.

Vil du vide mere, så ring 26 13 53 75 eller send en mail til kontakt@ingemadsen.dk

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)