Visualisering – genvej til forandring

Visualisering betyder at sætte billeder på det, du tænker. At du producerer din egen film i fantasien – at lege med det, man ønsker og kigge på det, som det vil være, når man har nået det. Nyde både det, man ser, dufter, mærker og hører og måske ligefrem kan smage.

Så luk øjnene og lav din egen film. Lad alle dine sanser komme i spil, når du visualiserer. Når du visualiserer over det samme tema over en periode, vil du få et mere og mere tydeligt indtryk af, hvad du vil forandre, og hvordan du vil gøre det. OG naturligvis hvad det vil betyde for dig og dit liv fremover.

Du kan bruge visualisering til alle de områder, hvor du ønsker at skabe en forandring eller en forbedring – privat eller på jobbet. Elite idrætsfolk bruger fx visualisering til at fastholde motivationen til at nå et givet mål, selvom det er hårdt og gør ondt.

Visualisering er også en genvej til at “få sjælen med” og minde dig selv om, hvem du er, og til at minde dig om alle de gode sider, du har – og til at styrke sit selvværd. Min interesse for visualiseringsøvelser startede med, at jeg selv havde stor glæde af visualisering i min rejse fra depressionsramt til rask.

Nedenfor finder du fire forskellige visualiseringsøvelser, som måske kan hjælpe dig med at udvikle dig på nogle bestemte områder. De fire visualiseringer stammer fra min CD – BalanceKUNST.

For alle øvelserne gælder, at de er gratis, fra mig til dig 🙂

1. Den bedste udgave af mig selv:

 

2. Selvværd

 

3. Råd fra min vejleder

 

4. Mine erindringer

 

Har du lyst til at dele din gave med andre – så gør du det bare. Det koster heller ikke noget.

Vil du købe cd’en BalanceKUNST -som indeholder seks forskellige visualiseringsøvelser – så send 107 kr. via MobilePay til 26 13 53 75 (kr. 75,- for CD’en og  kr. 32 til forsendelse via PostDanmark). husk at skrive cd + navn og din adresse.

Dobbelt cd med visualiseringsøvelser mod stress og depression

Dobbelt cd med visualiseringsøvelser mod stress og depression

Inge Madsen

Inge Madsen

Coach, stresscoach, workshops, kurser & foredrag.
(klik på mit navn og se mere om min baggrund)
Inge Madsen

Latest posts by Inge Madsen (see all)